• Προθεσμιεσ και παραδοση

      ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

       

      ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

       

      Οι παραγγελίες γίνονται αποδεκτές από τον www.ledianatomic.com   24 ώρες την ημέρα, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων και των ημερών των αργιών. Η προετοιμασία για την αποστολή της παραγγελίας σας διαρκεί όχι περισσότερο από 2 εργάσιμες ημέρες. Όταν ολοκληρώνετε την παραγγελία σας, έχετε την ευκαιρία να δείτε τα προϊόντα που αγοράζετε και τις τιμές τους, τα ονόματά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το τηλέφωνο, τη διεύθυνση, τον τρόπο παράδοσης και τον τρόπο πληρωμής. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στο προσδιορίσμενο σας e-mail, θα λάβετε μια επιβεβαίωση με την ίδια πληροφορεία. Για κάθε στάδιο της επεξεργασίας της παραγγελίας (επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας, αποστολής κλπ) θα σας ενημερώσει ένας χειριστής μας μέσω e-mail. Μπορείτε να κάνετε τις αγορές στη www.ledianatomic.com χωρίς εγγραφή, εύκολα και γρήγορα,  αλλά η συμβουλή μας είναι πρώτα να εγγραφείτε, διότι με τον τρόπο αυτό, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και έτσι μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε την κατάσταση της τρέχουσας και των προηγούμενων παραγγελιών.

      Σχετικά με τις παραγγελίες και παραδόσεις στη Βουλγαρία, Ελλάδα και Ρουμανία, είναι δυνατή η αποστολή με αντικαταβολή (δηλαδή πληρώνετε την αξία των προϊόντων και του κόστους μεταφοράς κατά την παραλαβή).

      -       Για τη Βουλγαρία, η τιμή παράδοσης είναι περίπου 3,5-8 λεβ, ανάλογα με τη μέθοδο παράδοσης και την επιλογή του courier. Οι παραδόσεις στη Βουλγαρία πραγματοποιούνται με αντικαταβολή , αναθεώρηση πριν την πληρωμή από courier http://www.rapido.bg  και με αντικαταβολή , αναθεώρηση πριν την πληρωμή από courier http://www.econt.com/ .

      -       Για την Ελλάδα η τιμή παράδοσης είναι περίπου  5 ευρώ , η διάρκεια της παράδοσης έως την ηπειρωτική πλευρά είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες, έως τα νησιά περίπου 3-5 εργάσιμες ημέρες . Για την Ελλάδα οι παραδόσεις  εκτελούνται από www.speedex.gr  όπου μπορείτε να παρακολουθείτε την κίνησή της στη http://www.speedex.gr/isapohi.asp .

      -       Για τη Ρουμανία, το κόστος παράδοσης είναι περίπου 5 ευρώ και η διάρκεια  της παράδοσης στη χώρα είναι περίπου  2-3 εργάσιμες ημέρες. Η παράδοση γίνεται με courier http://www.rapido.bg , όπου μπορείτε να παρακολουθείτε την κίνηση της στη http://www.rapido.bg/information/tracking-tovaritelnitsa

      -       Για το έδαφος της υπόλοιπης Ευρώπης, οι τιμές και ο διάρκειας παράδοσης μπορεί να δείτε στο κάτω πίνακα όπως για παραγγελίες άνω των 10 kg, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εκ των προτέρων στο sales@ledianatomic.com

      Όλες οι αποστολές που αποστέλλονται στην Ευρώπη μέσω της ΟΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ παρέχονται από τη http://www.dhl.com/el/parcel_ecommerce.html  ή https://www.dpd.com/   ανάλογα με τη χώρα παράδοσης.

      Εάν η χώρα σας δεν είναι καταχωρημένη, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παραγγείλετε! Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε (έχουμε συνεργαστεί επιτυχώς με την Αυστραλία και τις ΗΠΑ)!

      Ζώνη 1 (DE, AT, GB)  έως 3 κιλά - 9-12 ευρώ (Delivery - 4-8 μέρες)

      Ζώνη 2 (EU Rest)  έως 3 κιλά - 9-12 ευρώ (Delivery - 5-9 μέρες)

       Σημειώσεις:

      Γαλλία - Εξυπηρετούνται μόνο η ηπειρωτική Γαλλία και νησί Κορσική

      Κάτω Χώρες - Δεν εξυπηρετούνται Bonaire, St Eustatius, Saba

      Ισπανία (ηπειρωτική) - Δεν εξυπηρετούνται Κανάριοι Νήσοι, Θέουτα, Μελίλια

         

      Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορούμε να στείλουμε την παραγγελία σας και με την επιλογή ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, με διάρκεια παράδοσης μεταξύ 7 και 14 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τον προορισμό, οι τιμές των αποστολών που αποστέλλονται με http://www.bgpost.bg/ είναι ως εξής 2 κιλό. - 12 ευρώ.

       

       

      Shoes Expert LTD

      Βέσκο Βίντινοβ

      Οδ. Έκζαρη Ιόσιφ  7, 1000 Σόφια

      Βουλγαρία

      www.ledianatomic.com

      sales@ledianatomic.com

       

       

    • Ενημερωτικό δελτίο E-mail
      Στείλτε μας e-mail σας και εγγραφείτε στο προσφορές μας, τα νέα μοντέλα και τα πάντα ενδιαφέρον για LEDI".
    • Ακολουθήστε μας
      Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
    • ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
      методи на плащане
    • Shoes Expert ltd
    • Онлайн магазин от Exsitee