• ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

   ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

   Οι παρόντες Γενικοί όροι διέπουν τη σχέση μεταξύ της Shoes Expert LTD (που αναφέρονται παρακάτω ως ledianatomic.com) αφενός και των χρηστών ηλεκτρονικών (internet) ιστοσελίδων και υπηρεσιών που βρίσκονται στο ντομέιν ledianatomic.com (που αναφέρονται παρακάτω ως  «ιστοσελίδα»). Αυτοί οι όροι δεσμεύουν όλους τους χρήστες. Κάνοντας κλικ σε οποιονδήποτε σύνδεσμο ή κουμπί που βρίσκεται στις σελίδες του ledianatomic.com (εκτός από τη σύνδεση με τους " Γενικούς όρους "), ο χρήστης συμφωνεί, αποδέχεται και υποχρεώνεται να τηρεί τους παρόντες Γενικούς όρους.

   1. Ακύρωση της σύμβασης πώλησης

   Όλες οι αγορές που έχουν γίνει στο LEDI Anatomic μπορούν να επιστραφούν χωρίς να δοθεί κανένας λόγος εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων. Η Σύμβαση αγοράς καθίσταται δεσμευτική κατά τη στιγμή παραλαβής των προϊόντων με την έγκρισή σας. Η έγκριση θεωρείται ότι έχει γίνει αν δεν στείλετε κανένα άλλο μήνυμα εντός 14 ημερών ή επιστρέψετε τα παραδοθέντα προϊόντα. Μετά την έγκριση, έχετε το εξής δικαίωμα ακύρωσης


   2. Κανόνες για την ακύρωση της Σύμβασης πώλησης
   Ακύρωση της Σύμβασης
   Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παρούσα σύμβαση εντός δεκατεσσάρων ημερών χωρίς να εξηγείτε το λόγο για αυτό.

   Η περίοδος ακύρωσης είναι δεκατεσσερίς ημερες από την ημέρα κατά την οποία εσείς ή κάποιος τρίτος που ορίζεται από εσάς,ο οποίος δεν είναι ο φορέας, έχετε παραλάβη τα τελευταία προϊόντα. Η περίοδος δεν αρχίζει πριν η σύμβαση αγοράς να γίνει δεσμευτική για εσάς με την έγκριση του στοιχείου που αγοράσατε.
   Για να ασκήσετε το δικαίωμά ακύρωσης της σύμβασης πώλησης, τα προϊόντα που έχετε λάβει  δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται, να είναι κατεστραμμένα και πρέπει να έχει διατηρηθεί η αρχική συσκευασία στην οποία τα έχετε παραλάβει!

   Για να επωφεληθείτε από το δικαίωμά σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να ακυρώσετε τη σύμβαση, καθώς και να αναφέρετε τη μέθοδο και τον κώδικα παρακολούθησης του courier με τον οποίο επιστρέφετε τα προϊόντα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το επισυναπτόμενο έντυπο ακύρωσης, το οποίο δεν είναι υποχρεωτικό. Η ειδοποίηση πρέπει να σταλεί στο e-mail μας:
   Vesko Vidinov, Shoes Expert ltd, Βουλγαρία, Σόφια 1000, Ekzarh Josif 7, εξυπηρέτηση πελατών Τηλ:. +359 899 927 381, Ηλεκτρονική διεύθυνση: sales@ledianatomic.com

   Προκειμένου να διατηρηθεί η περίοδος ακύρωσης, αρκεί να αποστέλλεται ειδοποίηση για την άσκηση του δικαιώματος ακύρωσης πριν από τη λήξη της προθεσμίας ακύρωσης και τα ίδια τα προϊόντα να αποστέλλονται εγκαίρως στην προαναφερόμενη διεύθυνση.

   Συνέπειες της ακύρωσης
   Εάν ακυρώσετε τη σύμβαση, όλες οι πληρωμές που λαμβάνουμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των πρόσθετων δαπανών επιστροφής των προϊόντων σας) θα σας επιστραφούν αμέσως ή το αργότερο εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημερομηνία στην οποία η ειδοποιήση για την ακύρωση έχει έρθει σε μας. Για αυτήν την πληρωμή θα χρησιμοποιήσουμε τις ίδιες μεθόδους πληρωμής που χρησιμοποιήσατε στην αρχική συναλλαγή, εκτός εάν συμφωνηθεί κάτι διαφορετικά μαζί σας. Σε καμία περίπτωση δεν θα χρεωθείτε για αυτά τα τέλη εξαγοράς. Μπορούμε να αρνηθούμε να πληρώσουμε αν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί, έχει υποστεί ζημιά, είναι χωρίς την αρχική του συσκευασία ή σε κατεστραμμένη εμπορική μορφή.

   Πρέπει να γιρίσετε τα προϊόντα αμέσως ή οπωσδήποτε όχι αργότερα από δεκατέσσερις ημέρες από την ημερομηνία που μας γνωστοποιήσατε για την ακύρωση της παρούσας σύμβασης. Η προθεσμία πληρούται εάν αποστείλετε τα προϊόντα πριν από την προθεσμία των δεκατεσσάρων ημερών.

   Πρέπει μόνο να πληρώσετε για τυχόν απώλεια της αξίας των αγαθών εάν αυτή η απώλεια αξίας οφείλεται σε επεξεργασία που δεν είναι απαραίτητη για την  θεώρηση της φύσης, των χαρακτηριστικών και τη λειτουργία των προϊόντων.
   Τέλος των κανόνων ακύρωσης της σύμβασης πώλησης

   3. Εθελοντική εγγύηση επιστροφής


   Για όλες τις αγορές από LEDI Anatomic, σας προσφέρουμε εθελοντική επιστροφή και εγγύηση για 30 ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων, ως  πρόσθεση του υποχρεωτικού δικαιώματος υπαναχώρησης. Μπορείτε να επωφεληθείτε από προθεσμία υπαναχώρησης 14 ημερών επιστρέφοντας τα προϊόντα εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Η προθεσμία αρχίζει από την ημέρα μετά την παραλαβή των προϊόντων μας, υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι στην αρχική του συσκευασία, και έχει εγκριθεί. Το  προϊόν πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και σε  ακέραια κατάσταση. Η έγκαιρη παράδοση είναι επαρκής για την προθεσμία. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν σε: Vesko Vidinov, Shoes Expert ltd, η Βουλγαρία, Σόφια 1000, Ekzarh Josif 7. Η σύμβαση εθελοντικής επιστροφής αφήνει τα νομικά σας δικαιώματα και οι αξιώσεις σας ανεπηρέαστοι.

    

   4. Εγγύηση

   Αν το προϊόν που λάβατε είναι με προφανά υλικά ελαττώματα ή ελαττώματα κατασκευής, συμπεριλαμβανομένων των ζημιών των μεταφορών, παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως ή με τον υπάλληλο του courier που τα παραδίδει σε σας (αν τα βρείτε κατά τη στιγμή της παραλαβής). Η δήλωση αυτής της καταγγελίας (η ενημέρωση μας) δεν έχει καμία επίπτωση στις νόμιμες αξιώσεις σας, εφαρμόζοντας τις νόμιμες προϋποθέσεις για όλα κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης ελαττώματα των  προϊόντων και τη νομική αξίωση για τις ακολοθούμενες επιδόσεις αφαίρεσης των ελαττωμάτων, όπως την αντικατάστασή τους / νέα παράδοση και την εφαρμογή της επιλογής σας για περαιτέρω αξιώσεις για μείωση (έκπτωση) ή ακύρωση της σύμβασης αγοράς, συμπεριλαμβανομένης της αποζημίωσης για την απόδοση, και της αποζημίωσης για την απώλεια και το κόστος της παραλαβής. Σας παρέχουμε εγγύηση του πωλητή, με λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους εγγύησης που ισχύουν για κάθε παράδοση. Οι ισχυρισμοί εγγύησης δεν επηρεάζουν τους νομικούς αξιώσεις / δικαιώματα.

    

   5. Προϊόντα τα οποία δεν μπορούν να προμηθευτούν
   Εάν το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, δεσμευόμαστε να σας ενημερώσουμε για την αποτυχία παράδοσης πριν αποδεχτούμε την παραγγελία. Διατηρούμε το δικαίωμα να σας στείλουμε ένα υποκατάστατο προϊόν το οποίο πρέπει να συζητηθεί εκ των προτέρων με εσάς, διατηρώντας σε αυτές τις περιπτώσεις την τιμή και την ποιότητα. Εάν δεν θέλετε να το δεχτείτε ή να το κρατήσετε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν σύμφωνα με αρθ. 1 και 2 εντός της νόμιμης περιόδου εγγύησης, για να το στείλετε πίσω σε εμάς.

   6. Ισχύς των τιμών
   Οι τιμές που αναγράφονται στο www.ledianatomic.com είναι ονλάϊν τιμές (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).


   7. Έξοδα αποστολής
   Τα έξοδα σας αποστολής επί του παρόντος έχουν σταθερή τιμή δείτε εδώ. Εάν είναι απαραίτητο να συγχωνεύσουμε μερικές παραγγελίες σε μία αποστολή, φυσικά, θα χρεώσουμε το ποσό μόνο μία φορά.

   8. Πληρωμή
   Πάντα έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή PayPal. ΔΕΝ διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε οποιασδήποτε χρηματική έκπτωση. Διατηρούμε το δικαίωμα να προσφέρουμε μόνο ορισμένες μεθόδους πληρωμής σχετικά με το αίτημα παράδοσης, για παράδειγμα, μόνο για την κάλυψη του πιστωτικού μας κινδύνου σύμφωνα με τη σχετική πιστοληπτική ικανότητα. Διατηρούμε το δικαίωμα να παραδίδουμε τα προϊόντα μόνο μετά από προκαταβολή. Με την παραλαβή της παραγγελίας θα συντονίσουμε αυτό με τον πελάτη.


   9. Κράτηση ιδιοκτησίας
   Έως την πλήρη πληρωμή, τα προϊόντα παραμένουν ιδιοκτησία της LEDI Anatomic.

   10. Ηλεκτρονική επικοινωνία
   Εσείς συμφωνείτε ότι το μήνυμα συμφωνίας μπορεί να είναι σε ηλεκτρονική μορφή.

   Ταυτοποίηση προμηθευτή
   Shoes Expert ΕΠΕ
   Bethoven L.V. 6, 1000 Σόφια, Βουλγαρία
   ΦΠΑ BG 175427348
   Διευθυντής: Vesko Vidinov

    

   Έντυπο ακύρωσης μοντέλο
   Αν επιθυμείτε να αποσύρετε τη σύμβαση, συμπληρώστε αυτή τη φόρμα και στείλτε την πίσω. Vesko Vidinov, Shoes Expert ltd, Bulgaria, Sofia 1000, Ekzarh Josif 7,  εξυπηρέτηση Πελατών Τηλ:. +359 899 927 381, Ηλεκτρονική διεύθυνση: sales@ledianatomic.com
   με το παρόν  δηλώνω /ουμε * η σύμβαση μου / μας * κλεισμένη  σε:
   πώληση των ακόλουθων προϊόντων *
   ______________________________________________
   * παροχή των ακόλουθων υπηρεσιών
   ______________________________________________
   παραγγέλθηκε στις * / παραλήφθηκε στις *_____________________________________________
   Από / Όνομα καταναλωτή/ών __________________
   από / προς τους καταναλωτές  Διεύθυνση (ες) ______________________________________________
   από / προς τους καταναλωτές Υπογραφή (ες) μόνο με μήνυμα σε χαρτί _______________________
   ____________________________________________
   Ημερομηνία ________________________________
   * Διαγράφεται ό, τι δεν ισχύει.

   Λήψη φόρμας επιστροφής

   Εναλλακτική επίλυση διαφορών
   Δεν είμαστε υποχρεωμένοι και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε στις διαδικασίες επίλυσης διαφορών ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου των καταναλωτών.


   Αποποίηση ευθυνών για εξωτερικούς συνδέσμους
   Αναφερόμαστε στις σελίδες μας με συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο. Για όλους αυτούς τους συνδέσμους εφαρμόζεται: Η Shoes Expert ltd δηλώνει ρητά ότι δεν επηρεάζει το σχεδιασμό και το περιεχόμενο των συνδεδεμένων σελίδων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διαχωρίζουμε ρητά από όλο το περιεχόμενο ιστοσελίδων τρίτων μερών στη διεύθυνση www.ledianatomic.com και ΔΕΝ αποδέχουμε αυτά τα περιεχόμενα ως δικά μας. Αυτή η δήλωση ισχύει για όλους τους εμφανιζόμενους συνδέσμους και περιεχόμενα στις συνδεδεμένες σελίδες.

   Δικαιώματα εικόνων
   Όλα τα δικαιώματα εικόνων ανήκουν στην Shoes Expert ltd ή των συνεργάτων  της. Η χρήση χωρίς τη ρητή συγκατάθεση ΔΕΝ επιτρέπεται.


   Αποθήκευση του κειμένου παραγγελίας
   Το κείμενο παραγγελίας δεν αποθηκεύεται από εμάς και δεν μπορεί να ανακτηθεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιβεβαίωσης. Ωστόσο, εσείς μπορείτε να εκτυπώσετε τα στοιχεία της παραγγελίας αμέσως μόλις αποσταλεί. Αφού ολοκληρωθεί  η παραγγελία σας, θα ενημερωθείτε για τις αλλαγές της κατάστασης της μέσω μέιλ.

   Προσάρτημα
   Από τις 15 Φεβρουαρίου 2016, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα παράσχει μια πλατφόρμα για την εξώδικη επίλυση διαφορών. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να επιλύουν διαφορές σε σχέση με την ηλεκτρονική παραγγελία τους χωρίς την παρέμβαση δικαστηρίου. Η πλατφόρμα επίλυσης διαφορών μπορεί να επιτευχθεί στον ακόλουθο εξωτερικό σύνδεσμο.
   Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συμμετέχουμε σε διαδικασία συνδιαλλαγής και, δυστυχώς, δεν μπορούμε να προσφέρουμε να συμμετάσχουμε σε τέτοια διαδικασία.

   Δήλωση προστασίας των δεδομένων
   Οι πληροφορίες σχετικά με την προστασία των δεδομένων και τις νέες απαιτήσεις δυνάμει του κανονισμού (ΕΚ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 διατίθενται εδώ.

  • Ενημερωτικό δελτίο E-mail
   Στείλτε μας e-mail σας και εγγραφείτε στο προσφορές μας, τα νέα μοντέλα και τα πάντα ενδιαφέρον για LEDI".
  • Ακολουθήστε μας
   Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
  • ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
   методи на плащане
  • Shoes Expert ltd
  • Онлайн магазин от Exsitee